• Hjem
  • For lærlinger
    • For søkere
      • Registrer deg som søker
    • For praksiskandidaten
    • Høyere utdanning
    • Restaurant og matfag
      • Baker
      • Konditor
      • Slakter
      • Kjøttskjærer
      • Pølsemaker
      • Ferskvarehandler
      • Industriell matproduksjon
      • Sjømatproduksjon
      • Ernæringskokk
      • Kokk
      • Servitør
    • IT og medieproduksjon
      • IT-driftsfaget
      • IT-utviklerfaget
      • Innholdsproduksjon
      • Mediedesign
      • Medieteknikk
    • Salg, service og reiseliv
      • Salgsfaget
      • Reiselivsfaget
      • Service og administrasjon
      • Sikkerhetsfaget
  • For bedrifter
    • For praksiskandidaten
    • Høyere utdanning
    • Søknad om lærebedrift
    • Registreringsskjema
    • Våre medlemsbedrifter
  • Om oss
    • Kurstilbud
  • Kontakt

MENY

  • Hjem
  • For lærlinger
    • For søkere
      • Registrer deg som søker
    • For praksiskandidaten
    • Høyere utdanning
    • Restaurant og matfag
      • Baker
      • Konditor
      • Slakter
      • Kjøttskjærer
      • Pølsemaker
      • Ferskvarehandler
      • Industriell matproduksjon
      • Sjømatproduksjon
      • Ernæringskokk
      • Kokk
      • Servitør
    • IT og medieproduksjon
      • IT-driftsfaget
      • IT-utviklerfaget
      • Innholdsproduksjon
      • Mediedesign
      • Medieteknikk
    • Salg, service og reiseliv
      • Salgsfaget
      • Reiselivsfaget
      • Service og administrasjon
      • Sikkerhetsfaget
  • For bedrifter
    • For praksiskandidaten
    • Høyere utdanning
    • Søknad om lærebedrift
    • Registreringsskjema
    • Våre medlemsbedrifter
  • Om oss
    • Kurstilbud
  • Kontakt
  • Forside
  • >
  • Personvernerklæring
Til toppen av siden
mat og servicefag
Opplæringskontoret for mat- og servicefag Agder
Narviga 5, 4633 Kristiansand
Tlf: 46 93 66 74
post@matogservicefag.no

© Opplæringskontoret for mat og servicefag Agder - 2023